Wat kan ik voor jou betekenen?



WAAROM DOEN WE WAT WE DOEN?

INTUITIEF WETEN WE PRECIES WE MOETEN DOEN

WAT ZIT ER IN DE WEG?

HOE BRENGEN WE HET GESPREK MET DE ANDER WEER OP GANG?

Spot Support helpt u vanuit een filosofische invalshoek, door middel van de dialoog, uw zelfkennis te vergroten, zowel op het zakelijk vlak als in de privé sfeer.

Tevens begeleidt Spot Support met behulp van transformatieve mediation partijen, die met elkaar in gesprek willen, om vanuit het eigen perspectief de opgebouwde spanningen te ontrafelen met als uitgangspunt van daaruit een nieuwe situatie te creëren.

Wij hebben allemaal onze eigen manier van functioneren. Voor een deel zijn wij ons van deze stijl bewust. Een gedeelte echter bestaat uit handelingen die we onbewust uitvoeren. Die zijn ons ingegeven door onze opvoeding, onze cultuur en ons karakter (nature nurture). Met deze gereedschappen gaan wij de uitdagingen van de dag aan.

Dialoog

Met behulp van de dialoog kijken we samen naar de denk- en gedragspatronen die ten grondslag liggen aan uw levenswijze. Door dit bewustwordingsproces vergroot u uw zelfkennis.

Daarbij hanteert Spot Support als uitgangspunt dat iemand zelf verantwoordelijk is voor diens lichamelijke en geestelijke gesteldheid en ontwikkeling, dit in een steeds weer terugkomende interactie met de omgeving.
Iedereen heeft behoefte aan autonomie maar ook aan verbinding. Echter die verbinding met de medemens kan verstoord raken waardoor iemand niet meer in staat is het beste in zichzelf naar boven te halen.

Levenskunst

Spot Support begeleidt u op filosofische wijze bij het fijn slijpen van uw levenskunst. Dit doet zij met behulp van de denkbeelden van diverse filosofen. Daarbij staan de accenten die u zelf wilt leggen centraal.
Denk aan:
Hoe kan ik mijzelf blijven zonder de ander te kort te doen?
Hoe kan ik de kwaliteit van de interactie en communicatie met de ander positief ombuigen?

Door uw zelfkennis te vergroten kunt u uw weerbaarheid ten aanzien van de dagelijkse uitdagingen naar een voor u maar ook voor de ander effectief niveau brengen.

SPOT SUPPORT LEVERT GRAAG EEN BIJDRAGE AAN DIT INSPIRERENDE PROCES